Corona update: videobellen

FysiekFit blijft open! Dit hebben we besloten op advies van ons genootschap (KNGF). Het KNGF heeft op 17 maart overlegd met het ministerie van VWS en andere organisaties in de zorg. Hierin is gesteld dat fysiotherapeuten een bijdrage kunnen leveren in het verlichten van de coronacrisis. Als alle praktijken dichtgaan, wordt de druk op de huisartsen en ziekenhuizen groter. Dat is zeker niet wenselijk.

Aandachtspunten hierbij zijn:

Vanaf 23 maart gaan we gebruik maken van VIDEOBELLEN. Als u klachten heeft, maar niet naar de praktijk wil of kan komen, is dit een goed alternatief. Belt u ons op of stuur een e-mail en we kunnen een afspraak inplannen voor een videoconsult.

Verder willen we u vragen om de afspraak af te zeggen als u hoest, (lichte) verkoudheidsklachten heeft, keelpijn heeft of onlangs nog in contact bent geweest met iemand die het virus draagt. Koorts is zeker een reden om niet te komen.

Ook willen we u vragen, zo mogelijk , alleen binnen te komen. Dit vermindert de kans op besmetting.

Tot slot willen we nog benadrukken dat we zoals altijd hygiƫnisch werken. We schudden geen handen en wassen na iedere behandeling onze handen. Daarnaast nemen we de tijd om de plekken die aangeraakt worden regelmatig te desinfecteren (klinken, deuren, lichtknoppen, etc).

Zorg goed voor elkaar, maar doe dit veilig en zoveel mogelijk op (minimaal 1,5 m) afstand. Samen kunnen we dit virus de kop indrukken!

Deel het bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *