En dan was daar ineens een recensie

Soms wordt je verrast door je klanten. Vorige week stuurde Mariska van G. me onderstaande email. Ze wilde laten weten wat de behandeling bij FysiekFit haar gebracht heeft. Bij dezen deel ik de mooie woorden met jullie.

“In april 2014 werd ik doorverwezen naar Jason Dekker van FysiekFit in Mariaheide voor manuele therapie behandelingen.
Sinds een operatie met medische fouten door de arts (borstvergroting met siliconen) in 2008 had ik permanente hevige pijn aan bovenrug, schouders, nek en hoofd.
Ik bezocht een eindeloze reeks behandelaars die zeiden niets voor me te kunnen betekenen en dat ik maar moest leren leven met de pijn.
Na al die jaren van chronische pijn wist Jason de juiste diagnose te stellen en op de juiste wijze onder andere mijn ribben en wervels te behandelen. Na slechts een paar behandelingen waren mijn pijnklachten aanzienlijk verminderd.
Door mijn pijnklachten serieus te nemen, uitgebreid te onderzoeken en op de juiste wijze te behandelen heeft Jason Dekker me letterlijk mijn leven terug gegeven toen ik alle hoop op herstel was verloren.
Ik ben nog steeds aan het aansterken, dankzij de oefeningen van Jason kan ik steeds meer lichamelijke inspanning en belasting aan.
Inmiddels woon ik sinds enkele jaren in Zandvoort maar ga nog steeds terug naar Jason in Mariaheide wanneer ik weer een behandeling nodig heb. Want tot op heden is hij de enige manueel therapeut die mijn pijnklachten geheel kan behandelen, zelfs in één behandeling.
Jason Dekker is een zeer bekwame manueel therapeut die uitstekend aanvoelt waar lichamelijke klachten zitten, hoe deze verholpen kunnen worden en in de toekomst voorkomen dmv. de juiste behandeling en/of oefeningen. Jason is betrokken, neemt patiënten en hun (pijn)klachten serieus, luistert en observeert aandachtig om de juiste diagnose te kunnen stellen. Ik hoop dat mensen die zich niet gehoord voelen door hun behandelaars en/of te horen krijgen met zogezegd ‘onverklaarbare pijn’ te moeten leren leven hun weg vinden naar Jason Dekker en hij hen wellicht wèl kan helpen.”

Deel het bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *