Fysio in coronatijd

Inmiddels zijn we alweer 5 maanden aan het werk na de coronasluiting. Toen we weer mochten, hebben we meteen maatregelen genomen om veilig te werken. Dat betekent voor ons elke keer vragen of iemand geen corona verschijnselen heeft. We dragen een mondkapje en we vragen jullie ook een mondkapje te dragen. Jullie desinfecteren de handen bij binnenkomst. En dat doen wij na elke behandeling. Na elke behandeling reinigen we ook elk oppervlak dat aangeraakt is. En verder ventileren we veel.

Al deze maatregelen hanteren we sinds 4 mei en dat blijven we doen. Zo houden we elkaar veilig. We merken dat jullie de afspraak bij corona klachten afzeggen. Dat waarderen we zeer. Die behandeling wordt dan verwijderd en niet gedeclareerd.

We vragen jullie bij een afspraak zelf een goed mondkapje mee te nemen. Mocht je deze vergeten zijn, dan krijg je er een van ons. En neem een grote handdoek of een badlaken mee voor op de behandelbank.

We zijn van mening dat deze manier van werken veilig is en de kans op besmetting minimaliseert. Schroom dus niet om een afspraak te maken. Stay Safe!

Deel het bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *