De therapeuten van FysiekFit

Bij FysiekFit wordt u behandeld door gedreven en gespecialiseerde therapeuten.
Wij helpen u graag weer fysiek fit te worden.

Jason Dekker

Jason Dekker

In 1971 ben ik in Veghel geboren en heb daarna tot mijn negentiende jaar in Mariaheide gewoond. Na vier jaar studie fysiotherapie in Nijmegen heb ik in 1995 mijn diploma behaald. Daarna heb ik twee jaar in het Radboudziekenhuis gewerkt met hartpatiënten en orthopedische patiënten. Vanaf 1998 heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Duitsland en in Nederland. Ondertussen volgde ik de Opleiding Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Dat is een vijfjarige en zeer intensieve (maar vooral leuke) opleiding. In 2002 heb ik het diploma van Orthopedisch Manueel Therapeut ontvangen. Verder heb ik de opleiding tot dry needle therapeut gevolgd en heb ik me bekwaamd in het behandelen van schouder patiënten. Ik ben lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant. Al die jaren is mijn drijfveer om mensen zo goed mogelijk te laten bewegen. Zelf houd ik veel van sport. Ik kijk het graag en ik doe aan wielrennen.

Nick van de Graaf

Nick van de Graaf

Mijn naam is Nick van de Graaf, geboren in Mariaheide, maar sinds 2016 woonachtig in Uden. In 2010 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie in Nijmegen en deze heb ik in 2014 met genoegen behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik 3 jaar op kamers gewoond in Nijmegen en 4 maanden op Curaçao. Na mijn studie ben ik direct begonnen met parttime werken binnen FysiekFit. Hiernaast heb ik tijdelijk binnen verschillende fysiotherapiepraktijken gewerkt. Sinds 2015 ben ik ook werkzaam bij Franssen Fysio en Manueel Therapeuten in Erp. Tevens ben ik sinds het seizoen 2019-2020 hersteltrainer van de selectie van RKVV Erp. In 2019 heb ik mijn driejarige master tot manueel therapeut afgerond. Tevens heb ik in voorgaande jaren twee cursussen voor dry needling gevolgd. Mijn passie ligt bij het voetbal, maar helaas mag ik wegens knieblessures deze mooie sport niet meer zelf uitvoeren. Tegenwoordig ben ik actief met crossfit. Graag help ik jullie om weer “FysiekFit” te worden.
Mark Reijnen

Hidde van Nuland

Al van jongs af aan ben ik enorm geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en wist ik al dat ik iets in de gezondheidszorg wilde gaan doen. Daarom ben ik in 2011 begonnen aan de opleiding tot Fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Deze heb ik met enorm veel plezier afgerond. In de tussentijd heb ik mij op gebied van orthopedische klachten en beweegbegeleiding ontwikkeld middels cursussen en ervaring.

Momenteel woon ik in Son en Breugel met mijn vrouw en onze zoontjes Noah en Noud. Ik vind het enorm leuk om tijd te spenderen met mijn gezin. Naast de tijd die ik in mijn gezin steek, steek ik ook veel tijd in mijn persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut.

Ik lees graag over de nieuwste behandelmethodes en de wetenschappelijke onderbouwing hiervan.

Ik heb mij in de afgelopen jaren middels ervaring en cursussen vooral gericht op behandelen van orthopedische klachten in het hele lichaam.Mijn doel is om mij hier nog verder in te gaan specialiseren.