De therapeuten van FysiekFit

Bij FysiekFit wordt u behandeld door gedreven en gespecialiseerde therapeuten.
Wij helpen u graag weer fysiek fit te worden.

Jason Dekker

Jason Dekker

In 1971 ben ik in Veghel geboren en heb daarna tot mijn negentiende jaar in Mariaheide gewoond. Na vier jaar studie fysiotherapie in Nijmegen heb ik in 1995 mijn diploma behaald. Daarna heb ik twee jaar in het Radboudziekenhuis gewerkt met hartpatiënten en orthopedische patiënten. Vanaf 1998 heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Duitsland en in Nederland.

Ondertussen volgde ik de Opleiding Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Dat is een vijfjarige en zeer intensieve (maar vooral leuke) opleiding. In 2002 heb ik het diploma van Orthopedisch Manueel Therapeut ontvangen. Verder heb ik de opleiding tot dry needle therapeut gevolgd en heb ik me bekwaamd in het behandelen van schouder patiënten. Ik ben overigens lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant.

Al die jaren is mijn drijfveer om mensen zo goed mogelijk te laten bewegen. Zelf houd ik veel van sport. Ik kijk het graag en doe ik aan wielrennen en mountainbiken.

Mark Reijnen

Mark Reijnen

Mijn naam is Mark Reijnen ik ben fysiotherapeut sinds 1996, Ik heb bewegingswetenschappen gestudeerd en in 2009 heb ik de opleiding orthopedische manuele therapie in Utrecht afgerond.

In Duitsland en Nederland heb ik in verschillende fysiotherapiepraktijken gewerkt en sinds 2007 werk ik bij FysiekFit.

Vanwege mijn interesse in bewegen en sport ben ik fysiotherapie gaan studeren. En nog altijd ben ik gefascineerd hoe het bewegingsapparaat functioneert. Als manueel therapeut behandel ik klachten als pijn en bewegingsstoornissen. Mijn doel is om de de patiënt klachtenvrij te maken, zodat hij of zij weer goed kan functioneren in het werk, vrije tijd of sport.

Naast mijn werk probeer ik regelmatig te gaan hardlopen en fietsen.

Nick van de Graaf

Nick van de Graaf

Mijn naam is Nick van de Graaf, geboren in Mariaheide, maar sinds 2016 woonachtig in Uden. In 2010 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie in Nijmegen en deze heb ik in 2014 met genoegen behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik 3 jaar op kamers gewoond in Nijmegen en 4 maanden op Curaçao.
Na mijn studie ben ik direct begonnen met parttime werken binnen FysiekFit. Hiernaast heb ik tijdelijk binnen verschillende fysiotherapiepraktijken gewerkt. Sinds 2015 ben ik ook werkzaam bij Franssen Fysio en Manueel Therapeuten in Erp. Tevens ben ik sinds het seizoen 2019-2020 hersteltrainer van de selectie van RKVV Erp.

In 2019 heb ik mijn driejarige master tot manueel therapeut afgerond. Tevens heb ik in voorgaande jaren twee cursussen voor dry needling gevolgd.
Mijn passie ligt bij het voetbal, maar helaas mag ik wegens knieblessures deze mooie sport niet meer zelf uitvoeren. Tegenwoordig ben ik actief met crossfit. Graag help ik jullie om weer “FysiekFit” te worden.