De therapeuten van FysiekFit

Bij FysiekFit wordt u behandeld door gedreven en gespecialiseerde therapeuten.
Wij helpen u graag weer fysiek fit te worden.

Jason Dekker

Jason Dekker

In 1971 ben ik in Veghel geboren en heb daarna tot mijn negentiende jaar in Mariaheide gewoond. Na vier jaar studie fysiotherapie in Nijmegen heb ik in 1995 mijn diploma behaald. Daarna heb ik twee jaar in het Radboudziekenhuis gewerkt met hartpatiënten en orthopedische patiënten. Vanaf 1998 heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Duitsland en in Nederland.

Ondertussen volgde ik de Opleiding Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Dat is een vijfjarige en zeer intensieve (maar vooral leuke) opleiding. In 2002 heb ik het diploma van Orthopedisch Manueel Therapeut ontvangen. Verder heb ik de opleiding tot dry needle therapeut gevolgd en heb ik me bekwaamd in het behandelen van schouder patiënten. Ik ben overigens lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant.

Al die jaren is mijn drijfveer om mensen zo goed mogelijk te laten bewegen. Zelf houd ik veel van sport. Ik kijk het graag en doe ik aan wielrennen en mountainbiken.

Mark Reijnen

Mark Reijnen

Mijn naam is Mark Reijnen ik ben fysiotherapeut sinds 1996, Ik heb bewegingswetenschappen gestudeerd en in 2009 heb ik de opleiding orthopedische manuele therapie in Utrecht afgerond.

In Duitsland en Nederland heb ik in verschillende fysiotherapiepraktijken gewerkt en sinds 2007 werk ik bij FysiekFit.

Vanwege mijn interesse in bewegen en sport ben ik fysiotherapie gaan studeren. En nog altijd ben ik gefascineerd hoe het bewegingsapparaat functioneert. Als manueel therapeut behandel ik klachten als pijn en bewegingsstoornissen. Mijn doel is om de de patiënt klachtenvrij te maken, zodat hij of zij weer goed kan functioneren in het werk, vrije tijd of sport.

Naast mijn werk probeer ik regelmatig te gaan hardlopen en fietsen.

Nick van de Graaf

Nick van de Graaf

Mijn naam is Nick van de Graaf en ik ben woonachtig in Mariaheide. In 2010 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie in Nijmegen en deze heb ik in 2014 met genoegen behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik 3 jaar op kamers gewoond in Nijmegen en 4 maanden op Curaçao.

Na mijn studie ben ik direct begonnen met parttime werken binnen FysiekFit. Hiernaast heb ik in verschillende fysiotherapiepraktijken tijdelijk gewerkt. Momenteel ben ik ook werkzaam bij Franssen Fysio en Manueel Therapeuten in Erp. Tevens ben ik sinds het seizoen 2014-2015 fysiotherapeut bij het eerste elftal van UDI’19.

In de toekomst wil ik mezelf graag specialiseren tot manueel therapeut en ik wil de nodige cursussen gaan volgen.

Mijn passie ligt bij het voetbal, maar helaas mag ik wegens knieproblemen deze mooie sport niet meer zelf uitvoeren. Tegenwoordig ben ik actief met crossfit en fitness en probeer ik gezond te leven. Graag help ik jullie om weer “FysiekFit” te worden.

Hidde van Nuland

Hidde van Nuland

Ik ben Hidde van Nuland en ik woon in Eindhoven. In 2016 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut met succes afgerond aan de Avans Hogeschool in Breda. Tijdens de studie heb ik mij met mijn stages en mijn minor gericht op wervelkolom-gerelateerde klachten en klachten in bewegingsketens.

Na mijn studie heb ik op verschillende plekken gewerkt en ervaring opgedaan. Hierdoor heb ik veel verschillende behandeltechnieken mogen zien en proeven. Momenteel werk ik, naast het werk bij FysiekFit, ook bij een paramedisch centrum in Tilburg.

Ik vind het belangrijk om een cliënt voorop te stellen bij de behandelingen die ik uitvoer. Mijn werkwijze is dat ik altijd in overleg met een patiënt doelen opstel die we zo veel mogelijk na proberen te streven. Een essentieel deel van de behandeling vind ik het uitleggen waarom klachten zich voordoen en waarom oefeningen/behandelingen hier tegen zouden werken. Communiceren is dus een vaardigheid die bij mij hoog in het vaandel staat. Hiernaast ben ik analytisch ingesteld. Ik probeer tijdens mijn behandelingen altijd te achterhalen wat de reden voor een pijnklacht is. Ik ben niet tevreden met het specificeren waar de klacht precies in zit, maar ik wil ook altijd weten waarom deze klacht is ontstaan.

In de toekomst wil ik graag doorstuderen voor manueel therapeut. Ook is het voor mij een droom om na de studie manuele therapie nog de aanvullende master-na-master te volgen, om zo bedreven te worden in het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Naast mijn werk ben ik eigenlijk altijd bezig. Ik hecht veel waarde aan mijn gezin en probeer dus veel tijd door te brengen met hen. Verder vind ik het belangrijk om fit te blijven en daarom loop ik hard.