Hidde van Nuland vervangt Mark

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, verlaat Mark Reijnen per 1 februari 2020 onze praktijk. We hebben in Hidde van Nuland een goede vervanger gevonden. Hidde werkt al ter vervanging van Jason, tijdens zijn blessure periode. Per 1 februari vervangt hij Mark dus. Hieronder stelt Hidde zich voor:

“Al van jongs af aan ben ik enorm ge├»nteresseerd geweest in het menselijk lichaam en wist ik al dat ik iets in de gezondheidszorg wilde gaan doen. Daarom ben ik in 2011 begonnen aan de opleiding tot Fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Deze heb ik met enorm veel plezier afgerond. In de tussentijd heb ik mij op gebied van orthopedische klachten en beweegbegeleiding ontwikkeld middels cursussen en ervaring.

Momenteel woon ik in Son en Breugel met mijn vrouw en onze zoontjes Noah en Noud. Ik vind het enorm leuk om tijd te spenderen met mijn gezin. Naast de tijd die ik in mijn gezin steek, steek ik ook veel tijd in mijn persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut.

Ik lees graag over de nieuwste behandelmethodes en de wetenschappelijke onderbouwing hiervan.

Ik heb mij in de afgelopen jaren middels ervaring en cursussen vooral gericht op behandelen van orthopedische klachten in het hele lichaam.Mijn doel is om mij hier nog verder in te gaan specialiseren.”

Deel het bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *