Skip to content

Over ons

Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en revalidatie

Bij FysiekFit werken twee fysiotherapeuten. Zij hebben allebei hun eigen specialisaties. Je kunt bij ons dus terecht met allerlei klachten aan het lichaam. Daarbij kun je denken aan nekpijn, arthrose, hoofdpijn, schouderklachten, elleboogklachten, rugklachten, bekkenklachten, heupklachten en knieklachten.

FysiekFit is aangesloten bij Schoudernetwerk Noord-Brabant. Hierin werken fysiotherapeuten en orthopeden samen om een optimaal behandelresultaat bij mensen met schouderklachten te bereiken. Voor meer informatie kan je kijken op schouderfysiotherapie.

Fysiotherapie

Degene die alles weet van ‘de mens in beweging’ en daarbij horende klachten, is de fysiotherapeut.

Fysiotherapie

Bij onze fysiotherapeuten in Mariaheide kun je terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Meer informatie

Manuele therapie

Een ‘bottenkraker’. Zo wordt in de volksmond de manueeltherapeut ook wel genoemd.

Manuele Therapie

De manueeltherapeut behandelt klachten die veroorzaakt worden door stoornissen in gewrichten en aanliggende spieren.

Meer informatie

Dry needling

is een manier om pijnlijke spieren weer soepel te maken en zo de pijn te laten verdwijnen.

Dry needling

Een goed alternatief voor massage, waarmee sneller een effect op je pijnlijke en gespannen spieren bereikt kan worden.

Meer informatie

Revalidatie

Met een goed opgebouwd oefenprogramma begeleid revalideren met een fysiotherapeut.

Revalidatie

. Voordat we aan de slag gaan, wordt je eerst grondig bevraagd en bekeken. Je lenigheid, conditie en kracht worden onderzocht.

Meer informatie

Funfact nummers

FysiekFit in nummers

0
Opening praktijk
0 +
Jaar ervaring
0
Therapeuten

Ons team

Maak kennis met ons team

jason-dekker

Jason Dekker

In 1971 ben ik in Veghel geboren en heb daarna tot mijn negentiende jaar in Mariaheide gewoond. Na vier jaar studie fysiotherapie in Nijmegen heb ik in 1995 mijn diploma behaald. Daarna heb ik twee jaar in het Radboudziekenhuis gewerkt met hartpatiënten en orthopedische patiënten. Vanaf 1998 heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Duitsland en in Nederland. Ondertussen volgde ik de Opleiding Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Dat is een vijfjarige en zeer intensieve (maar vooral leuke) opleiding. In 2002 heb ik het diploma van Orthopedisch Manueel Therapeut ontvangen. Verder heb ik de opleiding tot dry needle therapeut gevolgd en heb ik me bekwaamd in het behandelen van schouder patiënten. Ik ben lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant. Al die jaren is mijn drijfveer om mensen zo goed mogelijk te laten bewegen. Zelf houd ik veel van sport. Ik kijk het graag en ik doe aan wielrennen.BIG nr 29044985104

hidde-v-nuland

Hidde van Nuland

Al van jongs af aan ben ik enorm geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en wist ik al dat ik iets in de gezondheidszorg wilde gaan doen. Daarom ben ik in 2011 begonnen aan de opleiding tot Fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Deze heb ik met enorm veel plezier afgerond. In de tussentijd heb ik mij op gebied van orthopedische klachten en beweegbegeleiding ontwikkeld middels cursussen en ervaring.Momenteel woon ik in Son en Breugel met mijn vrouw en onze zoontjes Noah en Noud. Ik vind het enorm leuk om tijd te spenderen met mijn gezin. Naast de tijd die ik in mijn gezin steek, steek ik ook veel tijd in mijn persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut.Ik lees graag over de nieuwste behandelmethodes en de wetenschappelijke onderbouwing hiervan.Ik heb mij in de afgelopen jaren middels ervaring en cursussen vooral gericht op behandelen van orthopedische klachten in het hele lichaam.Mijn doel is om mij hier nog verder in te gaan specialiseren.BIG nr 99921717104

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.