Skip to content

Nog even volhouden

Met tussenpozen kwam ze in de 14 jaar dat FysiekFit bestaat voor behandeling naar Mariaheide. De laatste tijd kwam ze ook weer regelmatig voor behandeling. Vandaag kreeg ik dan eindelijk te horen hoe het met haar was. Ik had al even niets meer gehoord over of van haar. De schok was groot, toen haar man me vertelde dat ze gisteren was overleden. Ze was overleden na een ziekbed van 3 weken, waarvan nagenoeg de gehele tijd aan de beademing op de IC. Ze was overleden na een besmetting met dat verdomde Covid-19 virus.

Ze was een vrolijke vrouw van nog geen 60. Ok, ze mocht wat fitter worden. Dat was een van de redenen waarvoor ik met haar trainde in de oefenzaal. Maar verder was ze vrouw van, moeder van en oma van. Ze was iemand die binnen haar mogelijkheden, zorgzaam was. En nu is ze dus dood. Helemaal alleen gestorven in het ziekenhuis.

Ik kan dan maar een ding denken, verdomme, wat een verschrikkelijke #@$%zooi. Nee dat is trouwens niet waar. Ik denk dan ook nog: houdt je nog steeds aan de maatregelen. Blijf thuis als je ziek bent. Laat je testen. Ontvang dan geen mensen. En nou weet ik wel dat de meesten van ons dit allemaal wel doen, maar toch. Hou dus nog even vol mensen!

Rust zacht C.

Jason